Blog

By in Geen categorie 0

2016

Het begin van het jaar verliep alles prima. Dit was een jaar waar de productie al enig sinds op gang moet gaan komen. Op de foto staan de rode wijnen van het jaar 2015.

De Rondo en Cabernet Cantor komen er prima uit en zullen alleen maar beter gaan worden. Productie nu nog 11 flessen maar hoop op een fles of 33 uit te kunnen komen per jaar. Er zijn ook nog 2 stoken Muscat Bleu die nog niet op de fles zijn gezet maar misschien in combinatie met deze twee gebotteld gaat worden. Nu heb ik ook een fles met 75% Rondo en 25% Cabernet Cantor er tussen staan en smaakt prima. Dus wie weet kan de Muscat Bleu hier ook wat in betekenen. Ook de Souvignier Gris is prima gelukt en gaat naar Roemenië.

Het jaar 2016 leverd een prima productie op van rode en witte wijn. Het vergisten gaat weer prima en we hebben 10 liter witte wijn staan en 25 liter rode wijn. Daar staat 5 liter Rondo op een eikenvatje dus die laten we lekker rusten. Hopelijk gaat de kwaliteit verder vooruit en gaat het steeds lekkerder worden.

Post navigation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.